Verslag oefenwedstrijd K.Olympia S.C. Wijgmaal - Tempo Overijse

K.Olympia S.C.Wijgmaal
Tempo Overijse
1-2

Na de nederlaag op 16 december op het terrein van KFC Herent trainde Olympia Wijgmaal na Kerstmis nog twee dagen. Op woensdag 3 januari 2024 stond een oefenwedstrijd tegen 2de amateurploeg Tempo Overijse op het programma. Bij de bezoekers was er een trainerswissel gekomen na het stoppen van de samenwerking met trainer Johan Lauryssen halfweg de maand december. Hij werd opgevolgd door André Ngangue. Tempo Overijse dat aanstaande zaterdag al opnieuw moet aantreden in de competitie kwam in deze oefenpartij na een halfuur op voorsprong via Johann De Doncker (0-1). Deze doelpuntenmaker speelde in het seizoen 2020-2021 nog bij Wijgmaal. Vlak voor de rust kon Mamadou Diaby de stand in evenwicht brengen (1-1). Dat werd ook de ruststand. Na 5 minuten in de 2de helft bracht Diego Arca Barreiro met een afstandsschot de bezoekers weer op voorsprong. Aan de 1-2 tussenstand kwam geen verandering meer en zo wonnen de bezoekers deze wedstrijd met 1-2. Op zondag 7 januari om 15 uur speelt Olympia Wijgmaal voor de Beker van Brabant thuis tegen Tervuren-Duisburg. Een week later herneemt de competitie met een thuiswedstrijd tegen KFC Eppegem.