Oefenwedstrijd KFC Turnhout - K.Olympia S.C.Wijgmaal

K.FC Turnhout
K.Olympia S.C.Wijgmaal
4-1

Op vrijdag 26 augustus stond voor Olympia Wijgmaal de laatste oefenwedstrijd voor het begin van de competitie op het programma. Op de terreinen van 2de amateurploeg K.FC Turnhout werd met 4-1 verloren. Wijgmaal kwam in de 10' wel op voorsprong via Matuasilua, maar één minuut later zorgde Jef Coeckelbergs al voor de gelijkmaker. In de 14' kwam de stand op 2-1 via Sander Emmen en dat was ook de ruststand. Na een kwartier in de 2de helft zorgde Ward Verwerft voor 3-1 en vijf minuten voor het einde kon Coeckelbergs met zijn tweede doelpunt de eindstand op 4-1 brengen. Op zondag 4 september start Olympia Wijgmaal de competitie met een thuiswedstrijd tegen EWS Schoonbeek-Beverst. Aanvang om 15 uur.