Oefenwedstrijd Oud-Heverlee Leuven U23 - K.Olympia S.C.Wijgmaal.

U23 Oud-Heverlee Leuven
K.Olympia S.C.Wijgmaal
3-1

Op woensdag 10 augustus speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd tegen de U23 van Oud-Heverlee Leuven aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee. De U23 van Oud-Heverlee Leuven maakten vooral in de eerste helft het verschil en na veel wissels na de rust kon Wijgmaal op het einde van de wedstrijd voor een tegendoelpunt zorgen.

U23 van Oud-Heverlee: Ravet, Breugelmans, Acquah, Zimmerman, Tahara, Gilis, Sagrado, Taildeman, Schingtienne, Ramos, Asante.

Olympia Wijgmaal: Willems, Van Der Auwera, Vandervondelen,  Miri, Matuasilua, Ben Hammou, Frérotte, Ruelle, Courtrai, Dupont, Dewaet. (Invallers: Zulu Kilo, Mertens, Ceusters, Poppe, Alassan, Geens, Arbai, Kabangu, Vandenberghe.

Doelpunten: 13' 1-0 o.goal, 37' 2-0 Zimmerman, 39' 3-0 strafschop Gilis, 80' 3-1 Alassan.