K.S.C.Grimbergen - Olympia Wijgmaal

K.S.C.Grimbergen
1-2

De 4de uitwedstrijd van de beloften van Olympia Wijgmaal vond vrijdagavond plaats op het terrein van K.S.C.Grimbergen. De thuisploeg telde na 6 speeldagen 4 punten en Wijgmaal had er reeds 11 behaald. Trainer Nico Van Passel kon rekenen op de diensten van Giel Vandebeeck, Nils Goedeweeck en Eberd De Donder. Wijgmaal speelde geen al te beste wedstrijd, maar dat lag gedeeltelijk aan de heel harde aanpak van Grimbergen. Dat kostte aan de thuisploeg een 5-tal gele kaarten. In de 25' kreeg Wijgmaal een strafschop toegekend en Thomas Vandenplas kon zo Olympia op voorsprong brengen (0-1). Jelle Demal moest in de 42' de plaats innemen van Jordi Verbruggen. Deze laatste liep een kwetsuur aan de knie op. In de 2de helft moest ook Vandenplas vervangen worden na een kwetsuur in de bil. Zijn vervanger was Jorik Ossieur. Na 10 minuten in de 2de helft kwam Grimbergen aan de gelijkmaker (1-1). Iets later kreeg Wijgmaal een 2de strafschop en die werd door Eberd De Donder binnengetrapt (1-2). Nils Goedeweeck en Eberd De Donder werden dan gewisseld door Siebe Hendrix en Abdil Aba Yahya. Aan de stand kwam er geen verandering meer en zo behaalde Olympia Wijgmaal z'n 4de zege. De beloften van Wijgmaal blijven het dus goed doen en tellen nu 14 punten. Volgende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Berchem op het programma.