Verslag 22ste speeldag K.Olympia S.C.Wijgmaal - K.Londerzeel SK

K.Olympia S.C.Wijgmaal
K.Londerzeel SK
0-1

Op zaterdag 19 februari kreeg Olympia Wijgmaal het bezoek van SK Londerzeel. De heenwedstrijd was op een 0-1 zege geëindigd voor Wijgmaal. Trainer De Pauw kon weer beroep doen op verdediger Samir Bouhriss. Hij kon echter niet beschikken over Andreas Dewaet (vakantie) en ook aanvaller Ilias Benamar was er nog niet bij. Olympia begon goed aan de wedstrijd en kon in het eerste kwartier aan een paar hoekschoppen komen. Een schot van Quinten Poppe in de 11' ging niet zo ver naast doel. Van in het begin van de wedstrijd viel er regen en de wind speelde ook zijn rol. Halfweg de eerste helft moest keeper Roef een vrijschop van Bono Mertens stoppen. Tien minuten later mocht Mertens het nog een keer proberen en nu had de bezoekende keeper toch meer moeite om de bal onder controle te houden. Pas in de 37' kregen de bezoekers een kans. Topschutter Van Kruijssen kon niet bij een voorzet van Reangelo. In de 42' kopte kapitein Dellevoet bij een hoekschop over doel. Aan de rust stond het 0-0. Na de pauze kreeg SK Londerzeel de eerste kansen van de 2de helft. In de 63' kon Reangelo de bal voor doel brengen en Van Kruijssen verlengde de bal naast doel. Vier minuten later kwam Londerzeel op voorsprong. Reangelo schoot de bal via de verste paal in doel (0-1). Kort daarna ging een schot van Nicolas Robin voor de thuisploeg over doel. In de 82' kreeg Wijgmaal nog een vrijschop en ook nu kende Bono Mertens geen geluk. De thuisploeg probeerde nog, maar kon weer de nederlaag niet vermijden. Door dit nieuwe verlies blijft Wijgmaal staan op de 14de plaats met 19 punten en speelt vanavond nog de inhaalwedstrijd op Hoogstraten om 20 uur. Wijgmaal verdiende tegen Londerzeel op zijn minst een punt, maar het mocht helaas weer niet zijn.

Olympia Wijgmaal: Vanwelkenhuysen, De Keukeleere, Alaerts, Poppe (86' Sabic), Irakoze, Matuasilua (37' Okunde), Mertens, Robin, Masselis, Ceusters, Bouhriss.

SK Londerzeel: Roef, Van Der Veken, Mauro, Meseure, Pieyns, Van Kruijssen, Odimboleko, Manuel, De Kegel, Van Den Bogaert, Dellevoet.

Gele kaarten: 22' Pieyns, 32' De Kegel, 44' Van Der Veken, 59' Ceusters, 72' Alaerts.

Doelpunt: 67' Reangelo Manuel.