Oefenwedstrijd K.Olympia SC.Wijgmaal - Yellow Red K.V.Mechelen beloften

Yellow Red K.V.Mechelen beloften
1-2

Op dinsdag 7 september speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd tegen de beloften van K;V.Mechelen. Bij Wijgmaal ging het vooral over spelers die in de competitiewedstrijd van zondag op Diegem niet in aktie konden komen. Daarbij o.a. Brent Herroelen, Robbe Geens, Ward Vandenberghe, Bono Mertens, Precious Okunde, Tristan Ceusters, Bambi N'Zanga, Fred Irakoze en Adis Sabic, die al ervaring hadden met spelen in het eerste van Wijgmaal. Die maakten er samen met een aantal beloften een interessante wedstrijd van. Wijgmaal lag zeker niet onder in deze wedstrijd en kwam in de 24' op voorsprong via Adis Sabic na een voorzet van Brent Herroelen (1-0). In de 2de helft kon Frank Ldumbo in de 58' voor de gelijkmaker zorgen (1-1) en tien minuten later kwam KV Mechelen op voorsprong. Wijgmaal kreeg nog kansen via o.a. Andreas Dewaet en Bambi N'Zanga, maar kon de stand niet meer in evenwicht brengen. Komende zondag staat de competitiewedstrijd op het programma tussen Olympia Wijgmaal en RC Hades met begin om 15 uur.