Oefenwedstrijd K.Olympia S.C.Wijgmaal - Sporting Club Aarschot

Sporting Club Aarschot
2-2

Op dinsdag 24 augustus speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd tegen 1ste provincialer Sporting Club Aarschot. Olympia begon aan de wedstrijd met de B-ploeg en kwam in de 10' op voorsprong toen Bryan Vungbo van net buiten de 16-meter op doel schoot en de stand op 1-0 bracht. Twintig minuten later kreeg Aaron Van Leemputten de bal bij de bezoekers en haalde verrassend uit. Zijn schot ging mooi in de bovenhoek van het Wijgmaalse doel en zo kwam de stand in evenwicht (1-1). Eén minuut later kwam er een tegenaanval van Aarschot en Alessandro Pignoloni nam de bal in één tijd op de slof en die ging maar nipt over doel. In de 41' leed Wijgmaal achteraan balverlies en daarvan profiteerde Jean Prince N'San om de bezoekers op voorsprong te brengen (1-2). Twee minuten voor de rust schoot Franly Matuasilua voor Wijgmaal in het zijnet en Nikolay Sherfedinov kon de bal net voor de doellijn ontzetten en vermeed zo een 3de tegentreffer. Met 1-2 werd de rust bereikt. In de 2de helft stelde trainer De Pauw zijn eerste elftal op. In de 60' trapte Ilias Benamar een vrijschop nipt naast doel. Een kwartier voor het einde belandde een pass van Joel Kalonji bij Ato Morgan en zijn schot werd door keeper Dries Lahraoui over de lat verlengd. In de 79' kon Morgan na een doorsteekpass toch voor de gelijkmaker zorgen (2-2). In de 84' hield de Aarschotse keeper Wijgmaal van de winnende treffer toen hij een schot van Nicolas Robin uit doel hield. Zo eindigde deze oefenwedstrijd op een 2-2 gelijkspel. Op vrijdag 27 augustus om 20 uur speelt Wijgmaal nog een oefenwedstrijd op verplaatsing tegen Tempo Overijse.