Oefenwedstrijd K.Olympia S.C.Wijgmaal - Oud-Heverlee Leuven Beloften

Oud-Heverlee Leuven beloften
1-1

Op dinsdag 17 augustus speelde Olympia Wijgmaal tegen de beloftenploeg van Oud-Heverlee Leuven. Die beloftenploeg was wel erg jong en bestond uit 17, 18 en 19-jarigen. Slechts één speler had de leeftijd van 20 jaar bereikt. Al na 5 minuten kon Joel Kalonji een mooie dieptepass versturen naar Nicolas Robin, maar de middenvelder kreeg de bal niet onder controle. Zeven minuten later kwam een voorzet van Alves Da Silva aan de 2de paal terecht bij Kalonji en de Wijgmaalse spits trapte de bal naast doel. Die jonge beloftenploeg van OHL lag zeker niet onder en in de 26' kon hun kapitein Warre Smet de 16-meter ingaan en schoot tegen de paal. Tien minuten voor de rust kwam Wijgmaal aan 2 kansen. Na een dribbel van Robin schoot Alves Da Silva over doel. Met een hakje bracht Ilias Benamar de bal tot bij Kalonji en die mikte ook al te hoog. Met 0-0 werd de rust bereikt. Na een uur voetbal werden bij beide kampen heel wat wissels doorgevoerd. Halfweg de 2de helft kwetste Andreas Dewaet zich. Op een kwartier van het einde kreeg Jelle Alaerts een schietkans, maar zijn poging ging ook al niet tussen de doelpalen. In de 81' kwamen de beloften van OHL op voorsprong (0-1). Drie minuten later kon Precious Okunde de bal afsnoepen en Ilias Benamar kon voor de gelijkmaker zorgen (1-1). Dat werd de eindstand. Volgende week dinsdag speelt Olympia Wijgmaal om 19u30 een oefenwedstrijd tegen Aarschot.