Oefenwedstrijd K.A.C. Betekom - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.A.C. Betekom
K.Olympia SC. Wijgmaal
0-2

Op zondag 1 augustus speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd bij de buren van K.A.C. Betekom. Wijgmaal kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Ilias Benamar (0-1). Dat werd ook de ruststand. In de 2de helft werd na aandringen van Arnout Masselis bij Betekom de bal in eigen nettten verwerkt en kwam Wijgmaal aan een 0-2 voorsprong. Verder kwamen er geen andere treffers meer en won Olympia Wijgmaal de wedstrijd met 0-2. De oefenwedstrijd van komende woensdag op het terrein van KSK Heist kan niet doorgaan. Olympia Wijgmaal speelt komend weekend in de Beker van België tegen Zwarte Leeuw. Het bestuur van Wijgmaal heeft aan Zwarte Leeuw gevraagd om deze wedstrijd op zaterdagavond te spelen. De bezoekers moeten die vraag nog beantwoorden. Dus ga voor vrijdag nog eens kijken bij de verslagen, dan krijgt U bevestiging of deze bekerwedstrijd op zaterdag of op zondag wordt gespeeld