Oefenwedstrijd tussen Hoger-Op Veltem en Olympia Wijgmaal

Hoger-Op Veltem
Olympia Wijgmaal
1-3

Op woensdag 28 juli speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd op het terrein van 1ste provincialer Hoger-Op Veltem. Na 9 minuten kwam Wijgmaal op voorsprong en in de 29' kon Veltem voor de gelijkmaker zorgen. Met een 1-1 stand werd de rust bereikt. In de 2de helft kon Wijgmaal nog tweemaal scoren en behaalde zo een 1-3 overwinning. Aanstaande zondag 1 augustus staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Om 18u speelt K.A.C.Betekom dan tegen Olympia Wijgmaal. Op 4 augustus om 19u30 speelt KSK Heist tegen Wijgmaal. Op woensdag 11 augustus om 19u30 speelt Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd tegen KVK Tienen en op dinsdag 24 augustus om 19u30 komt Sporting Club Aarschot naar het Ymeriastadion voor een oefenwedstrijd. Tussendoor speelt Olympia Wijgmaal op zondag 8 augustus om 16 uur in de 2de ronde van de Croky Cup thuis en één week later staat in de Croky Cup weer een thuiswedstrijd op het programma.