Verslag van de oefenwedstrijd tussen KVK Tienen en K.Olympia S.C.Wijgmaal

KVK Tienen
3-2

Op zondag 30 augustus speelde Olympia Wijgmaal een oefenwedstrijd in het Bergéstadion tegen KVK Tienen. Bij Wijgmaal werd de 22-jarige Joel Kalonji-Kalonji getest. In een evenwichtige wedstrijd kwam de thuisploeg in de 14' via nieuwkomer Ben Yagan op voorsprong (1-0). Twaalf minuten later kreeg Wijgmaal een strafschop toegekend en Ilias Benamar bracht van op de stip de stand in evenwicht (1-1). Dat werd ook de ruststand. In de 53' was het weer Ben Yagan die Tienen op voorsprong kon brengen (2-1). Bijna halfweg de 2de helft was het Joel Kalonji die voor de gelijkmaker zorgde (2-2). Via een doelpunt van Daan Matterne in de 78' kon Tienen deze oefenwedstrijd toch winnend afsluiten (3-2). Komende zondag speelt Olympia Wijgmaal in de 2de ronde van de Croky Cup om 16 uur tegen het Waalse JS Fizoise. Dat is een ploeg uit de Waalse 3de afdeling. JS Fizoise ging in de eerste ronde met 1-4 winnen bij K.Opitter FC.