Zwarte Leeuw - Olympia Wijgmaal

K.F.C. Zwarte Leeuw
Olympia Wijgmaal
0-2

Op de 3de speeldag bij de beloften van de 2de amateursklasse B moest Olympia Wijgmaal op verplaatsing spelen tegen Zwarte Leeuw. Trainer Nico Van Passel kon o.a. rekenen op Hakim Labanieh, Simon Bammens, Giel Vandebeeck en Joren Nijs. In de eerste helft diende keeper Mathias Vervecken slechts één bal te pakken. In de 26' kwam Wijgmaal op voorsprong via een doelpunt van Giel Vandebeeck en een paar minuten voor de rust zorgde Kyle Pevernagie voor 0-2. Zwarte Leeuw probeerde in de 2de helft wel enige druk te ontwikkelen, maar kwam door het goede defensieve werk van Wijgmaal aan geen enkele doelrijpe kans.Trainer Van Passel bracht in de 55' Jordi Verbruggen in de wedstrijd voor Kyle Pevernagie; in de 70' werd Ismail El lal gewisseld voor Arnaud Seruys; in de 75' kwam Tom Martens voor Joren Nijs en Adil kwam in het slot nog in voor Thomas Vande Plas. Met deze 0-2 behaalden de beloften van Wijgmaal zo hun eerste zege van het seizoen en komen nu op een totaal van 4 punten. Volgende vrijdag staat de thuiswedstrijd om 20u30 tegen KFC Duffel op het programma.