K.AC.Betekom - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.AC.Betekom
0-3

Op vrijdag 7 december speelden de reserven van Olympia Wijgmaal op verplaatsing tegen Betekom. Wijgmaal had op de 2de speeldag met 2-1 de heenwedstrijd gewonnen en stond in de rangschikking twee plaatsen hoger dan de thuisploeg. Met een doelpunt van Andreas Dewaet ging Olympia Wijgmaal de rust in met een 0-1 voorsprong. Andreas Dewaet werd na de rust vervangen door Ismail El Iar. In het begin van de 2de helft verdubbelde Bono Mertens de Wijgmaalse voorsprong (0-2). De bezoekers domineerden de wedstrijd en Betekom kwam slechts aan 2 of 3 kansen. In de 57' werden Thomas Roisin en Maarten Asselberghs bij Wijgmaal vervangen door Lennert Van Ransbeeck en Armin Van De Vloet. In de slotminuten zorgde Tibo Janssens voor 0-3 en dat werd de eindstand. Met slechts 3 tegendoelpunten kwam Betekom er nog goed vanaf, want Wijgmaal kon deze wedstrijd bij een betere afwerking met een nog ruimer verschil gewonnen hebben. Voor Olympia Wijgmaal werd dit de 6de overwinning van het seizoen en door deze zege klimt Wijgmaal van de 9de naar de 6de plaats in de rangschikking. Volgende vrijdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Wijgmaal speelt dan thuis tegen leider KVK Tienen om 20u30.