K.Londerzeel SK. - K.Olympia SC.Wijgmaal

SK Londerzeel
5-4

De reserven van Olympia Wijgmaal moesten op de 6de speeldag op verplaatsing spelen tegen SK Londerzeel. Bij de thuisploeg stonden Luca Bonnano en Christophe Pieyns in de ploeg. Aan de rust stond de thuisploeg 2-1 voor. Voor Wijgmaal had Tibo Janssens in de eerste helft kunnen scoren. Dadelijk na de rust kon Londerzeel de stand op 3-1 brengen. De aansluitingstreffer kwam vrij vlug via Andreas Dewaet en Wijgmaal ging dan vlijtig op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er na enige tijd ook via Thomas Roisin (3-3). Londerzeel herstelde zich na die twee tegentreffers en liep uit tot 5-3. Na de 5de treffer van de thuisploeg kon Lennert Van Ransbeeck weer voor de aansluitingstreffer zorgen (5-4). Dat werd ook de eindstand van deze wedstrijd en door die zege staat SK Londerzeel nu mee aan de leiding en telt 15 punten. Wijgmaal blijft staan met 7 punten en speelt op vrijdag 12 oktober thuis tegen K.VC.Houtvenne en de wedstrijd begint om 20u30.