Hoogstraten VV. - K.Olympia SC.Wijgmaal

Hoogstraten VV.
5-0

Na de 3de afgelaste wedstrijd  van vorige week moesten de beloften van Olympia Wijgmaal op vrijdag 9 maart naar leider Hoogstraten. Door de vele kwetsuren en schorsingen moest trainer Lars Lambert beroep doen op 9 spelers van de U19. Wijgmaal had het in de eerste 10 minuten moeilijk, maar kwam nadien beter in de wedstrijd. Daardoor kwam het aan enkele goede kansen. Inplaats van zelf op voorsprong te komen, was het Hoogstraten dat in de 35' de 1-0 aantekende. In de laatste 10 minuten van de 1ste helft slikte Wijgmaal nog twee doelpunten en zo werd het aan de rust 3-0. In de 2de helft was er bij onze beloften nog veel inzet. Nadat de thuisploeg de stand op 4-0 had gebracht, verloor Wijgmaal het vertrouwen in een beter resultaat. In de 90' werd het uiteindelijk nog 5-0 en dat werd meteen de eindstand. Volgende vrijdag spelen de beloften van Wijgmaal om 20u30 thuis tegen Turnhout.