Tempo Overijse - K.Olympia SC.Wijgmaal

Tempo Overijse
1-1

Na hun 14de overwinning van het seizoen op het terrein van RC Hades stond voor de beloften van Olympia Wijgmaal op maandag 10 april weer een uitwedstrijd op het programma. Deze keer was de verplaatsing korter nl. naar Overijse. Trainer Nico Van Passel moest een aantal spelers missen door o.a. vakantie enz.. Dat waren Gil Boogaerts, Tibo Janssens en Eberd De Donder. Wijgmaal speelde één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen. Na 20 minuten kwam Tempo Overijse op voorsprong (1-0). In de eerste helft kwam Olympia slechts aan 2 degelijke akties. Daardoor kwam het in de 40' tot een strafschop en die werd omgezet door Thomas Vandenplas. Zo stond het aan de rust 1-1. Ook net als in de 1ste helft bevatte de wedstrijd nadien heel veel afval en schermutselingen. Wijgmaal kreeg in de 2de helft nog wel een goede kans, maar het schot van Jordi Verbruggen ging tegen de lat. In de 60' werd Jordi Schoolmeesters vervangen door Jelle Demal, in de 75' Siebe Hendrix door Arnaud Mussen, in de 83' Thomas Vandenplas en Adil Aba Yahya door respektievelijk Arnaud Serruys en Ismail El Iar. De wedstrijd eindigde op 1-1. Door dit 7de gelijkspel van het seizoen blijft Olympia Wijgmaal op de 3de plaats staan. Op 21 april wordt de laatste thuiswedstrijd gespeeld. Tegenstander is dan Spouwen-Mopertingen.