KVV Thes Sport - K.Olympia SC.Wijgmaal

KVV Thes Sport
2-0

Op vrijdag 17 maart stond voor de beloften van Olympia Wijgmaal de uitwedstrijd tegen Thes Sport te wachten. In de heenwedstrijd had Wijgmaal verloren met 2-3. Ook nu werd het geen sukses voor de ploeg van trainer Nico Van Passel. De 1ste helft van de Wijgmaalse beloften kon je ronduit teleurstellend noemen. De thuisploeg profiteerde daarvan natuurlijk om tweemaal de bal achter doelman Vanhengel te doen belanden. Thes Sport kwam na 25 minuten aan de openingstreffer en ging de rust in met een 2-0 voorsprong. Wijgmaal kwam na de rust met veel meer gretigheid en onverzettelijkheid op het terrein. Toch kwam het in die 2de helft maar een paar kansen die bovendien niet voor al te veel gevaar zorgden. In de 2de helft kwam Arnaud Serruys de plaats innemen van Frederic Luckermans. Ismail El Iar kwam Jorik Ossieur vervangen en Siebe Hendrix deed hetzelfde met Jordi Schoolmeesters. Ook Tom Martens kreeg zijn speelminuten toen hij in de 73' inkwam voor Adil Aba Yahya. Wijgmaal kon dus geen aan geen eretreffer komen en verloor met 2-0. Volgende vrijdag spelen de beloften van Wijgmaal thuis tegen Hoogstraten en de wedstrijd begint om 20u30.