K.Berchem Sport 2004 - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.Berchem Sport 2004
1-1

De beloften van Olympia Wijgmaal wonnen 14 dagen geleden met 6-1 tegen Grimbergen. Op vrijdag 3 maart stond de uitwedstrijd tegen Berchem op het programma. Wijgmaal had eerder dit seizoen de heenwedstrijd gewonnen met 1-0. Ook in de terugwedstrijd had de ploeg van trainer Nico Van Passel eigenlijk met de volle buit huiswaarts moeten keren. Wijgmaal liet echter 4 open kansen onbenut. Thomas Vandenplas en Jordi Verbruggen lieten het zo na om hun ploeg aan een voorsprong te helpen. Het was Berchem dat echter de rust inging met een 1-0 voorsprong. Olympia Wijgmaal dat al in de 1ste helft de betere ploeg was, bleef de wedstrijd beheersen na de rust. In de 62' kon het eindelijk toch de weg naar doel vinden en het was Frederic Luckermans die voor de gelijkmaker zorgde (1-1). Op 20 minuten van het einde wisselde de Wijgmaalse trainer 3 spelers. Jorik Ossieur nam de plaats in van Siebe Henderix, Ismail El Iar kwam voor Jelle Demal en Tom Martens verving Kyle Pevernagie. In de 84' kwam Arnaud Serruys nog de moegestreden Tibo Janssens vervangen. De thuisploeg hield stand en behaalde zo een 1-1 gelijkspel tegen het 3de gerangschikte Olympia Wijgmaal. Voor blauwwit werd dit het 7de gelijkspel van dit seizoen. Volgende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Bocholt op het programma. Aftrap om 20u30.