K.VK.Tienen - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.VK.Tienen
0-3

Op maandag 13 februari moesten de beloften van Olympia Wijgmaal een uitwedstrijd spelen tegen KVK Tienen. Bij Wijgmaal stond Mathias Vervecken in doel en verder kon trainer Nico Van Passel beroep doen op Giel Vandebeeck en Simon Bammens. Op een heel slecht bespeelbaar terrein was Wijgmaal de betere ploeg en kwam in de eerste helft via een doelpunt van Kyle Pevernagie op voorsprong. Met die 0-1 werd de rust bereikt. In het begin van de 2de helft werd Pevernagie vervangen door Ismail El Iar. Simon Bammens bracht de stand op 0-2. Tibo Janssens mocht in de 66' de plaats innemen van Jordi Schoolmeesters. Ilias Asslhi, die in de 75' Jelle Demal kwam vervangen, zorgde voor 0-3. Abdil Aba Yahya werd in de 76' vervangen door Siebe Hendrix. Wijgmaal kwam dankzij die 0-3 overwinning aan hun 10de seizoenszege. Komende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Grimbergen op het programma. Aanvang om 20u30.