K.VC.Houtvenne - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.VC.Houtvenne
3-6

Na de overwinning op Wolvertem-Merchtem op 18 januari werd de wedstrijd van de reserven van Olympia Wijgmaal een week later tegen SK Londerzeel afgelast. Op maandag 11 februari stond de uitwedstrijd tegen Houtvenne op het programma. Houtvenne, de laatste in de stand, had de heenwedstrijd verloren met 6-0. De terugwedstrijd startte goed voor Houtvenne. In de 3' kwam de thuisploeg op voorsprong (1-0). Wijgmaal kon al in de 10' reageren via een doelpunt van Bono Mertens (1-1). Vlak voor de rust kon Houtvenne weer op voorsprong komen (2-1). Bij Wijgmaal werden na de rust twee verse krachten ingebracht. Saerens en Van Hove waren de vervangers van Roch en Jeroen Goor. Deze laatste bleef door een lichte kwetsuur achter in de kleedkamer. Houtvenne kon al na 2 minuten in de 2de helft z'n voorsprong uitbreiden tot 3-1. In de 55' lukte Ilias Assalhi na  een assist van Bono Mertens een wereldgoal en bracht Wijgmaal terug tot 3-2. In de 60' kwam Arne Verstreken bij Wijgmaal in voor Sabic. Zes minuten later viel de gelijkmaker. Een vrijschop van Ilias Assalhi ging precies in de bovenhoek en met zijn 2de treffer van de avond zorgde hij voor 3-3. Daarmee was het nog niet gedaan voor Assalhi. In de 70' kon hij na een assist van Mertens de bezoekers voor het eerst op voorsprong brengen (3-4). Vijf minuten later kon Ward Van Gelder na een assist van Saerens de stand op 3-5 brengen. In de 77' leed Houtvenne balverlies en lanceerde Assalhi zichzelf en bracht met zijn 4de treffer van de avond de stand op 3-6. Dat werd ook de eindstand van deze wedstrijd. Komende vrijdag spelen de reserven van Wijgmaal thuis tegen Pepingen-Halle. Deze wedstrijd begint om 20u30.