KV.Woluwe-Zaventem - K.Olympia SC.Wijgmaal

KV.Woluwe-Zaventem
3-2

Op de 12de speeldag moesten de reserven van Olympia Wijgmaal als 5de in de stand naar Woluwe-Zaventem, één plaats hoger gerangschikt. De thuisploeg telde wel 7 punten meer en had tot nu toe slechts 3 keer verloren. Bij Wijgmaal stond Zeno De Corte weer in doel. In de 7' kwam Woluwe-Zaventem op voorsprong (1-0). Halfweg de eerste helft kon Tibo Janssens bij een counter voor de gelijkmaker zorgen (1-1). Tien minuten later kwam de thuisploeg weer op voorsprong (2-1) en dat werd ook de ruststand. Na 6 minuten in de 2de helft kreeg Wijgmaal een vrijschop en Ismail El Iar trapte die binnen en bracht zo de stand weer in evenwicht (2-2). Woluwe-Zaventem reageerde vlug en kwam in de 55' al weer op voorsprong (3-2). In de 61' werd Ward Van Gelder bij Wijgmaal afgelost door Maarten Asselberghs en iets later kwam Roeckx in voor Thomas Verhaert en Vasconcelos Da Costa voor Armin Van De Vloet. Vlak voor het einde van de wedstrijd trapte El Iar de bal nog tegen de lat en ontsnapte Woluwe-Zaventem aan de gelijkmaker. De thuisploeg won met 3-2 en neemt zo nog meer afstand van Wijgmaal in de stand. In de twee komende weken spelen de reserven van Wijgmaal tweemaal thuis. Komende vrijdag om 20u30 tegen Diegem Sport en één week later thuis tegen Eppegem.