KVK Tienen - K.Olympia SC.Wijgmaal

KVK Tienen
3-1

Na de zege van vorige week tegen Betekom trokken de reserven van Olympia Wijgmaal op vrijdag 14 september naar het Bergéstadion in Tienen. De reserven van KVK Tienen hadden hun twee eerste wedstrijden gewonnen en stonden dus nog met het maximum. Bij de thuisploeg ook een bekende nl. Bradley Mbenza. Deze aanvaller speelde tot vorig seizoen bij Wijgmaal. Bij Tienen begonnen een aantal meer ervaren spelers zoals Yassine Benali en Hamza Lagrib. Die zorgden dat Tienen aan de rust al gewonnen spel had met een 3-0 voorsprong. Wijgmaal kwam na de rust goed uit de kleedkamer en lag veel minder onder in het spel. In de 60' werd Thomas Verhaert vervangen door Maarten Asselberghs en 5 minuten later Joseph Sylla door Arne Verstreken. Na 25 minuten in de 2de helft zorgde Andreas Dewaet voor 3-1. Na die tegentreffer wisselde trainer Hesemans nog twee spelers. Armin Van De Vloet en Kambemba Kalala Wa Kalala kwamen in de plaats van Toby Tits en Lennert Van Ransbeeck. Ondanks een betere 2de helft van Wijgmaal kwam het niet verder dan één tegendoelpunt en eindigde de wedstrijd op 3-1. Op verplaatsing wilde het dus nog niet lukken, maar nu volgen twee thuiswedstrijden. Volgende vrijdag om 20u30 tegen Tempo Overijse en een week later tegen Wolvertem-Merchtem.