K.F.C.Eppegem - K. Olympia S.C. Wijgmaal

K.F.C.Eppegem
4-0

Op vrijdag 31 augustus begon voor de reserven van Olympia Wijgmaal de competitie met een uitwedstrijd tegen Eppegem. De heer David Hesemans was nog maar pas aangesteld als coach van de Wijgmaalse beloften en kende daardoor de kwaliteiten van zijn spelersgroep nog niet voor de volle 100%. In de basis-11 van Wijgmaal begonnen o.a. Arnout Masselis, Andreas Dewaet, Tibo Janssens, Eberd De Donder en Toby Tits aan de wedstrijd. In de 10' ging men bij Wijgmaal niet voldoende in duel bij een voorzet van de thuisploeg en zo kon Eppegem op voorsprong komen (1-0). Later in de eerste helft gebeurde dat weer bij een hoekschop en zo ging Eppegem de rust in met een 2-0 voorsprong. Voor Andreas Dewaet kwam bij Wijgmaal na de rust Ismaïl El Iar in de ploeg. De thuisploeg kwam al vlug in de 2de helft aan een 3de doelpunt na een vlotte aanval langs de linkerflank (3-0). In de 61' werden Masselis en De Donder vervangen door Asselberghs en Kambemba Kalala Wa Kalala. In de 70' kon Eppegem door het centrum van de Wijgmaaldefensie gaan en zo de stand op 4-0 brengen. Dat werd ook de eindstand van deze competitie-opener. Volgende vrijdag (7 september) spelen de reserven van Wijgmaal om 20u30 in het Ymeriastadion tegen K.AC.Betekom.