Oefenwedstrijd K.Olympia S.C.Wijgmaal - Sporting Kampenhout

Sporting Kampenhout
3-3

De competitie voor Olympia Wijgmaal start op zondag 2 september met een thuiswedstrijd tegen Olsa Brakel. Na de vroege uitschakeling in de Croky Cup volgden er oefenwedstrijden en op woensdag 22 augustus stond meteen de laatste op het programma. Tegenstander was 3de amateurploeg Sporting Kampenhout. Trainer Rocky Peeters kon nog steeds geen beroep doen op Gertjan Fannes en ook Tom Blockx was niet helemaal fit. De bezoekers kwamen in de 33' op voorsprong dankzij een doelpunt van Jonathan Beugoms (0-1) en pas net voor de rust kon Marcos Da Silva voor de gelijkmaker zorgen (1-1). Kampenhout kwam in de 63' weer op voorsprong en nu was het Lionel Segers die raak trof na een voorzet van Ben De Boeck (1-2). Twee minuten later leed Wijgmaal dom balverlies in de eigen 16-meter en Glenn Leemans profiteerde daarvan om de stand op 1-3 te brengen. Pas in de toegevoegde tijd kon Wijgmaal nog tot een gelijkspel komen. In de 91' zette de 18-jarige Andreas Dewaet zich door in het strafschopgebied en zorgde voor 2-3. Eén minuut later verlengde Marcos Da Silva een schot van Ferrari Da Silva in doel en bracht zo de eindstand op 3-3.