K.VK.Tienen - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.VK.Tienen
2-2

Voor de beloften van Olympia Wijgmaal stond op vrijdag 20 april de uitwedstrijd tegen Tienen op het programma. De beloften van de Suikerploeg stonden voorlaatste in de stand. Wijgmaal begon goed aan de wedstrijd en startte met veel druk naar voor en bracht ook het betere voetbal. Olympia kreeg enkele goede kansen, zonder resultaat echter en keeper Jan Vanhengel moest slechts eenmaal gepast ingrijpen. Vlak voor de rust trapte Toby Tits een vrijschop rechtstreeks in doel en zorgde zo voor de 0-1 ruststand. In de 2de helft ging de wedstrijd meer gelijkopgaand verder en na enkele goede kansen voor Tienen kwam de stand op 1-1. Na die gelijkmaker kreeg Wijgmaal een strafschop en Bradley Mbenza trapte die tegen de paal. In de 80' kon Ilias Assalhi op aangeven van Mauro Seminerio de bezoekers weer op voorsprong brengen (1-2). Na zwak verdedigen in de laatste minuut kon Tienen toch nog aan de gelijkmaker komen en zo de eindstand op 2-2 brengen. Conclusie van trainer Lars Lambert: " Wijgmaal had deze wedstrijd moeten winnen". We waren voorin te slordig en gaven bij momenten achteraan te veel weg.