In memoriam Luc Van den Eynde

Luc Van den Eynde

Op vrijdag 29 december laatstleden overleed Luc Van den Eynde. Luc was 4 seizoenen actief als trainer bij onze club KOSC Wijgmaal.

Tijdens het seizoen 2014-2015 maakte Luc over de overstap naar onze club en trainde hij de regionale U13 jongens. Vele van zijn toemalige spelers van het geboortejaar 2002 zijn nog steeds actief in Wijgmaal.

Aan het begin van het seizoen 2015-2016 maakte hij de overstap naar onze pas opgerichte damesploeg, gegroeid vanuit de meisjeswerking die enkele jaren daarvoor in onze club opgestart was.

Luc groeide uit tot de werkende motor van een zeer jonge en ambitieuze speelstersgroep. Het tweede seizoen in de derde provinciale damesreeks werd onze ploeg kampioen, op overtuigende en dus eer verdiende manier.

Luc begon afgelopen augustus aan zijn derde seizoen als trainer van deze damesploeg, nu in de hernieuwde tweede provinciale reeks. Dat zou hij blijven doen tot begin november 2017.

We zullen Luc gedenken als een zeer integer man, met het hart op de juiste plaats. Eén van zijn belangrijkste eigenschappen was dat hij onze beginnende voetbalsters en voetballers de kneepjes van het spel kon bijbrengen en hen verder kon laten groeien als spelers.

Onze gedachten gaan hierbij ook uit naar de familie en naasten van Luc.

Luc, bedankt voor alles en rust zacht !