K.FC.Zwarte Leeuw - K.Olympia SC.Wijgmaal

K.FC.Zwarte Leeuw
3-1

Na de winst tegen Tienen 14 dagen eerder moesten de beloften van Wijgmaal op vrijdag 15 december naar Zwarte Leeuw. Trainer Lars Lambert kreeg een jeugdig elftal ter beschikking. Bij zijn spelers waren een aantal -19 jarigen, maar die kwamen goed voor de dag. Zwarte Leeuw kwam eerst op voorsprong en net voor de rust kon Arnaud Serruys voor de gelijkmaker zorgen (1-1). Wijgmaal speelde een heel goede 2de helft en kreeg in de eerste 25 minuten een aantal kansen, maar kon niet afwerken. Zwarte Leeuw kwam via een counter weer op voorsprong en kon in de slotfaze nog een 3de doelpunt maken. Zo won de thuisploeg deze wedstrijd met 3-1. Wijgmaal verdiende misschien beter, maar als je je kansen niet afmaakt, dan ken je gevolg.