Sporting Hasselt - K.Olympia SC.Wijgmaal

Sporting Hasselt
5-2

De beloften van Olympia Wijgmaal moesten vrijdag al vroeg vertrekken want de uitwedstrijd tegen Sporting Hasselt begon al om 19u30. Bij de thuisploeg werden nog spelers getest die voor de 1ste ploeg in aanmerking kwamen. Velisha Sejdo, die in de eerste twee wedstrijden met het eerste had meegespeeld en daarna gekwetst raakte, staat dus voor zijn wederoptreden. Umberto Carvalho Dos Santos raakte in de thuiswedstrijd tegen Duffel gekwetst en komt zondag waarschijnlijk in de kern van de 1ste ploeg terug. Bij Wijgmaal stonden niet veel spelers van de eerste ploeg op het wedstrijdblad. Dat was alleen het geval voor Wietse Vermeylen. Hasselt had nog maar 3 wedstrijden kunnen winnen, maar begon het scherpst aan de wedstrijd. Zo kwam de Limburgse ploeg al gauw 2-0 voor. Voor de rust kon Wijgmaal via een doelpunt van Bradley Mbenza milderen (2-1). In de 2de helft nam Wijgmaal de wedstrijd in handen en kwam via Ismail El Iar aan de gelijkmaker (2-2). Wijgmaal kreeg daarna nog kansen, maar doelpunten maken zat er niet meer in. Hasselt kwam dan zelf op voorsprong en kon naar het einde van de wedstrijd toe nog een paar counters verzilveren. Zo won de thuisploeg deze wedstrijd met 5-2. Volgende vrijdag spelen de Wijgmaalse beloften om 20u30 thuis tegen KVK Tienen.