K.Olympia SC.Wijgmaal - SC.City Pirates Antwerpen

SC.City Pirates Antwerpen
3-6

Na hun 1 op 9 in de 3 laatste wedstrijden kregen de beloften van Olympia Wijgmaal weer een moeilijke tegenstander op de 11de speeldag nl. City Pirates Antwerpen. Die hadden op de vorige speeldag één van hun slechtste prestaties neergezet tegen Vosselaar met 1-3 thuisverlies tot gevolg. In de rangschikking telden ze 1 punt meer dan Wijgmaal. Bij Wijgmaal stond Roel Poukens centraal in de defensie en op het middenveld stonden Toby Tits en Jaan Larivière. Bradley Mbenza kwam door de vrijdagavondspits te laat aan en moest klaar staan om in te vallen. De wedstrijd begon weer op een immens slechte manier. Wijgmaal leed in de eerste 5 minuten tweemaal dom balverlies en zo kon Jens Muyshondt de bezoekers met twee doelpunten 0-2 voorbrengen. In de 11' ging een schot van Aaron Lenie maar nipt naast doel en 3 minuten later herhaalde de geschiedenis zich weer. Larivière verspeelde de bal en nu was het Mohamed Sefiani die voor de City Pirates scoorde en de stand op 0-3 bracht. Keeper Mathias Vervecken stond in een schietkraam en kon iets later een 4de tegendoelpunt verhinderen bij een schot van Brent Mantels. Na een halfuur kwam bij Wijgmaal Bradley Mbenza in de ploeg voor Adil Aba Yahya. In de 33' kreeg Wijgmaal de bal toch tussen de palen, maar de kopbal van Poukens was te zwak om keeper Jelte Schrauwen te verrassen. Twee minuten voor de rust kon Lenie door de defensie van Wijgmaal gaan. Keeper Vervecken kwam echter goed tussenbeide en hield zo de ruststand op 0-3. De thuisploeg begon beter aan de 2de helft en kon in de 53' alvast aan de eerredder komen. Een voorzet van Larivière werd aan de 2de paal binnengekopt door Mauro Seminerio en die bracht de stand op 1-3. Drie minuten later kon Nick Felix de 16-meter ingaan en zo het verschil weer op 3 doelpunten brengen (1-4). Weer 3 minuten daarna zorgde kapitein Tibo Janssens met een hard en precies schot voor 2-4. Acht minuten na de 1-3 kwam de stand al op 2-5 na een doelpunt van Kenny Nsumbu. Wijgmaal kreeg kansen langs Mbenza en El Iar, maar het was Felix die met zijn 2de treffer de stand op 2-6 bracht. In de slotminuten kon ook Mauro Seminerio een tweede keer scoren en zo de eindstand op 3-6 brengen. Wijgmaal speelde een betere 2de helft, maar kon aan de achterstand van de 1e periode niets meer veranderen. Volgende vrijdag staat weer een thuiswedstrijd op het programma nl. tegen Vosselaar om 20u30.