In memoriam Guy De Cuyper

In memoriam Guy De Cuyper

Afgelopen vrijdag 29 september overleed Guy De Cuyper op 60-jarige leeftijd. Guy was meer dan 10 jaar lang actief als verzorger van de eerste ploeg - en dat in de meest brede betekenis van het woord.

Hij heeft in de loop van de jaren vele tientallen spelers behandeld, verzorgd, geprepareerd, opgelapt, gesoigneerd, ... maar was daarnaast een zeer belangrijke mentale raadgever binnen de groep, die op spelers inpraatte voor, tijdens en na wedstrijden, rust bracht bij begeleiders wanneer dat nodig was en het bestuur op het juiste spoor hield.

Guy heeft onze sportieve successen vanop de eerste rij meegemaakt en was er ook bij op de momenten wanneer het minder goed ging. Daarnaast had hij oog voor alles wat reilt en zeilt binnen de club, van de eerste ploeg tot de allerkleinste jeugdspelers. Zo heeft hij geheel op zijn eigen wijze zijn stempel gedrukt op de waarden waar Olympia Wijgmaal voor staat als vereniging.

Zijn eenvoud sierde hem, het hart steeds op de juiste plaats. Altijd op de loer voor een grap of een kwinkslag. Hij was vaak de lijm die de dingen bij elkaar hield.

Het bestuur van onze club wenst, samen met alle medewerkers, haar medeleven en steun te betuigen aan de familie en naasten van Guy en wil hen bedanken voor al die mooie jaren. We geven Guy voor altijd een plaats in ons hart.

Slaap zacht hulpsoigneurke !