K.V.V. Thes Sport Tessenderlo - K. Olympia SC.Wijgmaal

K.V.V.Thes Sport Tessenderlo
3-2

De beloften van Olympia Wijgmaal stonden na 3 speeldagen met het maximum aan punten samen met St.Lenaarts aan de leiding. Op vrijdag 22 september stond de 2de uitwedstrijd op het programma. Tegenstander was Thes Sport en die ploeg had nog maar 1 punt kunnen sprokkelen tot nu toe. De beloften van Wijgmaal konden de positieve lijn echter niet doortrekken en verloren op Thes voor het eerst dit seizoen. In de 40' kwam Wijgmaal wel op voorsprong toen een vrijschop van Ismail El Iar door Bradley Mbenza in doel werd verlengd (0-1). Vier minuten later vergat men bij Olympia de bal te ontzetten en zo kwam Thes Sport aan de rust nog op gelijke hoogte (1-1). Na een kwartier in de 2de helft kon de thuisploeg de stand op 2-1 brengen. Nog geen 10 minuten later kwam er een voorzet en Ismail El Iar legde de bal achteruit en Tibo Janssens kon zo voor de gelijkmaker zorgen (2-2). Olympia Wijgmaal kreeg nadien nog een 3-tal kansen om op voorsprong te komen, maar bij de afwerking liep het mis. In de 68' werd Ismail El Iar vervangen door Dewaet. Bij een counter van Thes Sport werd niet gefloten voor buitenspel en zo kon de thuisploeg hun 1ste overwinning vieren (3-2). In de 83' werd Arnaud Serruys vervangen door Assalhi. Wat deze nederlaag voor de beloften van Wijgmaal nog erger maakt, is dat co-leider St.Lenaarts niet verder kwam dan een gelijkspel. Toch gezien het aantal kansen was een gelijkspel voor Wijgmaal zeker niet onverdiend geweest. Volgende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Spouwen-Mopertingen op het programma. Aftrap om 20u30.