Rupel Boom - K.Olympia SC.Wijgmaal

Rupel Boom
3-3

De beloften van Olympia Wijgmaal sloten op vrijdag 28 april het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Rupel Boom. In de heenwedstrijd had Wijgmaal gewonnen met 2-1. Rupel Boom kwam voor de rust aan twee doelpunten en leidde dus aan de rust met 2-0. Olympia was wel niet kansloos in de eerste 45 minuten, maar kon niet afwerken. Dat ging veel vlotter in de 2de helft. Het was Thomas Vandenplas die met een regelrechte hattrick de rollen kon omdraaien en Wijgmaal 2-3 voorbracht. Met zijn 3 treffers tilde de topschutter van Olympia zijn aantal boven de 20. Rupel Boom ging nog op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er in de 88' en zo eindigde deze slotwedstrijd op 3-3. Dit was het 9de gelijkspel voor de beloften van Wijgmaal. Met 15 overwinningen en slechts 6 nederlagen kan de ploeg onder leiding van trainer Nico Van Passel natuurlijk heel tevreden zijn over het voorbije seizoen. Een paar spelers zoeken volgend seizoen andere oorden op. Jordi Verbruggen gaat naar Oosterzonen en Jelle Demal naar Veltem.